Tarieven

Soms is er een specifieke fysieke klacht, zoals een slijmbeurs ontsteking, groeipijn of ben je door je rug gegaan. Dan kan een eenmalige afspraak al voldoende zijn om bijvoorbeeld een olieblend samen te stellen die kan helpen de pijn en ongemakken te verzachten en het lichaam aan kan zetten tot heling.

Bij meer complexere klachten is het belangrijk naar het geheel te kijken. Begeleiding naar meer balans en vitaliteit vindt altijd plaats in traject verband. Dit houdt in dat er meerdere contactmomenten zijn waarbij we samen kijken hoe het gaat en waar aansturing nodig is. Deze contactmomenten kunnen face2face, online of telefonisch zijn. We bekijken per keer wat uitkomt en passend is.

Dus ook wanneer je niet in staat bent om bij mij langs te komen help ik je graag!

Een traject is altijd op maat en start met 3 afspraken in twee weken;

Afspraak 1: uitgebreide intake, eventuele test(s) en eerste start met de begeleiding. Dit kunnen levensstijltips zijn, echter ook voedingssuppletie, hormoonsuppletie en/of aromatherapie en huidverzorging bij huidproblemen. We bespreken een behandelplan waarbij altijd het uiteindelijke doel is jou de handvaten te geven uiteindelijk zelf de verkregen balans in stand te houden.
Tijdens deze eerste afspraak ontvang je een Symphony of the Cells (SOC) massage met essentiële oliën. Dit is bedoelt om het lichaam te resetten en aan te zetten tot verder herstel.

Afspraak 2: Hoe deze afspraak verloopt is afhankelijk van het opgestelde behandelplan. Vaak is een 2e Symphony of the Cells behandeling van toepassing. Het begeleidingsplan wordt waar nodig aangepast/aangevuld. Ook kunnen er aanvullende testen nodig zijn, zoals een hormoontest, een EMB test, een DNA test of kan een Human Design chart worden opgesteld.

Afspraak 3: De derde afspraak binnen 2 weken is vaak vergelijkbaar met afspraak 2. Wanneer dit wenselijk is, wordt tijdens deze afspraak de SOC massage aangeleerd aan een partner/vriendin/kind etc, zodat de aromatherapiebehandeling thuis ook kan worden toegepast voor een maximaal resultaat in een minimale termijn.

Afspraak 4 etc: worden ingepland wanneer daar behoefte aan is. Het uitgangspunt is ten allertijden dat je leert om zelfregulerend te zijn en zelf kan bijsturen op balans en vitaliteit.

Mijn tijd is kostbaar, net als die van jou. Tijdens consult één bepalen we samen of we na de kennismaking het traject voortzetten. Om een maximaal resultaat te behalen is het belangrijk dat jij bereidt bent open te staan voor veranderingen. Jij bent de enige die verandering en verbetering kan brengen in jouw situatie en hulpvraag. Ik kan je handvaten aanrijken door tips en therapieën aan te rijken, echter JIJ MOET HET DOEN! Wat je immers tot nu toe hebt gedaan, heeft ertoe geleid dat je nu bij mij komt.

Tarieven

Afspraken en behandelingen worden per keer afgerekend contant of via een tikkie.

BehandelingTarief
Intake acute klacht – 45 minuten45 euro
Intake / 1e afspraak bij chronische klacht inclusief Symphony of the Cells – 90 minuten70 euro
Vervolg afspraken maximaal 60 minuten75 euro
Als je verhinderd bent verzoeken we je, je afspraak minimaal 48 uur voor aanvang van de afspraak te annuleren, anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Tijdens het bespreken van het behandelplan, wordt er ook een compleet overzicht meegegeven van de verwachte kosten.

Het is voor mij een bewuste keuze mij niet aan te sluiten bij zorgverzekeringen. De consulten, testen en producten worden niet vergoed.

Een afspraak maken kan door het contactformulier in te vullen. Ik neem dan contact met je op voor het inplannen van een eerste afspraak.

Wie weet tot snel!