Tarieven

Begeleiding naar meer balans en vitaliteit vindt altijd plaats in traject verband. Dit houdt in dat er meerdere contactmomenten zijn waarbij we samen kijken hoe het gaat en waar aansturing nodig is. Deze contactmomenten kunnen face2face, online of telefonisch zijn. We bekijken per keer wat uitkomt en passend is.

Dus ook wanneer je niet in staat bent om bij mij langs te komen help ik je graag!

Een traject is altijd op maat en komt de eerste 6 maanden vaak op het volgende neer;

Consult 1: uitgebreide intake, eventuele test(s) en eerste start met de behandeling. Dit kunnen levensstijltips zijn, echter ook voedingssuppletie, hormoonsuppletie en/of aromatherapie.

Consult 2: 3-4 weken na consult 1. Bespreking resultaten van de test(s) en voortgang na consult 1. Behandeling wordt waar nodig aangepast/aangevuld.

Consult 3: 6-8 weken na consult 2. Bespreking voortgang en eventueel aanpassing behandeling. Indien er tijdens consult 1 een EMB test is afgenomen, dan volgt nu een tweede EMB test.

Consult 4: 6-8 weken na consult 3. Bespreking voortgang. Is er bij consult 3 een EMB test afgenomen, vindt er tussentijds een kort contactmoment plaats om de uitslag te bespreken wanneer er dringende afwijkende waardes zijn aangetroffen. Anders wordt tijdens consult 4 de EMB test uitslag besproken en eventuele aanpassing in het behandelplan uitgevoerd.

De testen hebben een vast tarief en zijn inclusief 21% BTW.
Voor de consulten werk ik op donatiebasis, waarbij een donatie door de ontvanger wordt bepaald.

Mijn tijd is kostbaar, net als die van jou. Tijdens consult één bepalen we samen of we na de kennismaking het traject voortzetten. Om een maximaal resultaat te behalen is het belangrijk dat jij bereidt bent open te staan voor veranderingen. Wat je immers tot nu toe hebt gedaan, heeft ertoe geleid dat je nu bij mij komt.

Tarieven

Testen en consulten worden los berekend, echter is het niet mogelijk een test te laten afnemen zonder consult. Rondom een test zijn minimaal 2 consulten noodzakelijk.

BehandelingTarief
SKIN DNA test299 euro
EMB test150 euro
Hormoontest25 euro
Consult maximaal 60 minutenDonatie

Het is voor mij een bewuste keuze mij niet aan te sluiten bij zorgverzekeringen. De consulten, testen en producten worden niet vergoed. Je ontvangt altijd een factuur voor de belastingdienst en je eigen administratie.

Een afspraak maken kan door het contactformulier in te vullen. Ik neem dan contact met je op voor het inplannen van een eerste afspraak.

Wie weet tot snel!