Tarieven

Begeleiding naar meer balans en vitaliteit vindt altijd plaats in traject verband. Dit houdt in dat er meerdere contactmomenten zijn waarbij we samen kijken hoe het gaat en waar aansturing nodig is. Deze contactmomenten kunnen face2face, online of telefonisch zijn. We bekijken per keer wat uitkomt en passend is.

Dus ook wanneer je niet in staat bent om bij mij langs te komen help ik je graag!

Een traject is altijd op maat en komt de eerste 6 maanden vaak op het volgende neer;

Consult 1: uitgebreide intake, eventuele test(s) en eerste start met de begeleiding. Dit kunnen levensstijltips zijn, echter ook voedingssuppletie, hormoonsuppletie en/of aromatherapie.

Consult 2: 3-4 weken na consult 1. Naar aanleiding van het eerste consult wordt een Human Design chart samengesteld en dit wordt tijdens consult 2 besproken. Ook bespreking we eventuele resultaten van aanvullende test(s) en voortgang na consult 1. Het begeleidingsplan wordt waar nodig aangepast/aangevuld.

Consult 3: 6-8 weken na consult 2. Bespreking voortgang en eventueel aanpassing begeleiding. Een eventueel afgenomen hormoontest wordt herhaald.

Consult 4 etc: worden ingepland wanneer daar behoefte aan is. Het uitgangspunt is ten allertijden dat je leert om zelfregulerend te zijn en zelf kan bijsturen op balans en vitaliteit.

Mijn tijd is kostbaar, net als die van jou. Tijdens consult één bepalen we samen of we na de kennismaking het traject voortzetten. Om een maximaal resultaat te behalen is het belangrijk dat jij bereidt bent open te staan voor veranderingen. Wat je immers tot nu toe hebt gedaan, heeft ertoe geleid dat je nu bij mij komt.

Tarieven

Consulten worden per keer afgerekend contant of via een tikkie.

BehandelingTarief
Intake / 1e consult – 90 minuten90 euro
Vervolg consult maximaal 60 minuten75 euro

Het is voor mij een bewuste keuze mij niet aan te sluiten bij zorgverzekeringen. De consulten, testen en producten worden niet vergoed. Je ontvangt altijd een factuur voor de belastingdienst en je eigen administratie.

Een afspraak maken kan door het contactformulier in te vullen. Ik neem dan contact met je op voor het inplannen van een eerste afspraak.

Wie weet tot snel!