Kinderen

In mijn praktijk denken we niet in hokjes en labels. Door te begrijpen hoe een kind denkt, emoties verwerkt en waar de behoeftes liggen van het kind, kunnen we maatwerk leveren om meer balans te creëren, waardoor het zelfvertrouwen kan groeien en een kind met meer plezier vanuit intrinsieke motivatie het leven kan leven.

Het maakt hierbij niet uit of er een diagnose van bijvoorbeeld ADHD, autisme, HSP, hyper-empatisme etc is gesteld of niet. Ook bij het vastlopen bij bijvoorbeeld hoogbegaafdheid gaan we voorbij aan al deze labels en kijken we naar de mens achter de labels. Je gehoord en gezien voelen speelt hierbij een belangrijke rol.

Veel kinderen voelen zich onbegrepen en niet gezien. Kunnen niet goed meekomen op school en hebben soms zelfs al meerdere scholen doorlopen op zoek naar passend onderwijs waarbij het kind zichzelf mag zijn en het onderwijs zich aanpast aan het kind in plaats van andersom. Leren en jezelf ontwikkelen vanuit intrinsieke motivatie is zeer verrijkend voor de ontwikkeling van een mens, en dus ook voor een kind.

Human Design kan helpen meer inzicht te krijgen in de behoeften van het kind en essentiële oliën kunnen helpen om met meer zelfvertrouwen het avontuur van het leven aan te gaan.

Ook bij behoefte aan meer focus, gronding, rust en balans zijn de combinatie van Human Design en essentiële oliën een absolute winst!

Graag help ik ouders en kind met deze ontdekkingsreis en is het ook mogelijk om samen met school in gesprek te gaan.

Regelmatig geef ik webinars en lezingen aan ouders en scholen op het gebied van Human Design en essentiële oliën om meer inzicht te geven hoe deze tools kunnen dienen als een handleiding voor zowel school, ouders en kind(eren).

Neem bij interesse contact op!