Human Design

Human Design is een systeem dat principes uit de astrologie, de I Tjing, de Kabbalah, het chakrasysteem en de kwantumfysica combineert om een ​​uniek begrip van het menselijk potentieel en de individualiteit te creëren. Het biedt een blauwdruk om te begrijpen hoe elk individu energetisch is ontworpen en hoe hij of zij interageert met de wereld om hen heen.

Human Design & essentiële oliën, een unieke combinatie!

Het systeem is gebaseerd op het concept dat elke persoon een specifieke energetische blauwdruk of ‘ontwerp’ heeft dat zijn besluitvorming, communicatiestijl, relaties en algehele levenspad beïnvloedt. Dit ontwerp wordt berekend op basis van de geboortegegevens van een individu, zoals zijn geboortedatum, tijd en locatie.

Human Design biedt inzicht in verschillende aspecten van het leven van een individu, inclusief hun sterke en zwakke punten, levensdoel en de algehele energiedynamiek. Het helpt iemands authentieke zelf bloot te leggen en stelt hem of haar in staat te leven in overeenstemming met zijn unieke energetische aard.

Het Human Design-diagram, ook wel BodyGraph genoemd, is een visuele weergave van het ontwerp van een individu. Het bestaat uit negen centra, elk geassocieerd met verschillende aspecten van het leven, zoals emoties, relaties, communicatie en intuïtie. Binnen deze centra zijn er verschillende kanalen en poorten die specifieke kwaliteiten en kenmerken vertegenwoordigen.

Door de informatie in het Human Design-diagram te ontcijferen, kunnen individuen een beter inzicht krijgen in hun natuurlijke neigingen, besluitvormingsstrategieën en hoe hun energie in wisselwerking staat met die van anderen. Deze kennis kan helpen bij het maken van keuzes die beter aansluiten bij iemands ware aard en leiden tot een vervullender en harmonieuzer leven.

We hebben speciale olieblends samengesteld volledig afgestemd op de unieke Human Design types. Zo zijn de olieblends ondersteunend en bekrachtigend voor het Human Design type. Een unieke samenwerking van Human Design en aromatherapie!

Workshop Human Design & essentiële oliën