Huidverbeterende behandelingen

Huidproblemen zoals rosacea en couperose, vochtarme huid, droge huid, gevoelige huid, overmatige rimpelvorming etc kennen vaak een (mede-)oorzaak van binnenuit. Om deze huidproblemen goed te verbeteren moet er ook gekeken worden naar darmen, vitamines, mineralen, hormoonbalans etc. Want vaak kunnen we met alleen huidverzorging en gezichtsbehandelingen wel verbetering krijgen, maar het huidprobleem niet echt oplossen.

Bij Praktijk Balanz Therapie gaan we op zoek naar de oorzaak en begeleiden we jou om de oorzaak aan te pakken. Gezichtsbehandelingen kunnen hierbij een onderdeel zijn, echter altijd als onderdeel van een totale aanpak van binnenuit. De holistische aanpak dus!

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en trainer in deze branche bied ik huidverbeterende behandelingen aan als onderdeel van de holistische aanpak. Denk hierbij aan;

  • DermaPen micro-needling behandelingen
  • Peelingbehandelingen
  • Acne behandelingen
  • Rosaceabehandelingen
  • Littekenbehandelingen

De huidverbeterende behandelingen worden op maat aangeboden als onderdeel van een compleet traject en zijn niet los te verkrijgen. Je bent van harte welkom met een huidprobleem. Tijdens de intake wordt een behandelplan besproken waarbij de focus zal liggen op aanpak van binnenuit en van buitenaf. Denk daarbij aan reiniging en herstel van de darmen, het lichaam voorzien van voldoende vitamines en mineralen, want dit zijn de bouwstoffen die de huid nodig heeft, producten voor het gezicht en aanvullende behandelingen.