Ervaringen van anderen

Meram – OudeschansKarlijn is mijn moeder, waardoor het voor mij heel normaal is essentiële oliën te gebruiken. Ik weet niet beter… Door mijn ervaring te delen hoop ik andere kinderen te kunnen helpen.
Door uitleg over mijn Human Design Chart heb ik veel meer inzicht gekregen wat er in mijn hoofd gebeurd en kan ik dit nu ook uitleggen aan anderen. De oliën die ik daarbij heb gekregen helpen mij mijn gevoel te volgen en voel ik me met mijn ADHD veel rustiger. Daarnaast ben ik oliën gaan gebruiken tegen groeipijnen en ook dit gaat heel goed. De kidslijn van doTerra zorgt er ook voor dat ik elke keer een andere olie kan pakken en dat mijn vriendinnen er ook blij van worden.

LoylouIk merk nu bv dat ik na een paar dagen hard zeilen en fanatiek over een boot denderen, geen spierpijn heb en soepel mijn bed uitkom. Voorheen was ik dagen oud wijf stokstijf. Nou dat is mij echt wat waard. En wat bijzonder is is dat ik normaal gesproken bond en blauw terug kom van het zeilen. Zeker met deze harde wind stoot je je continue. Ik heb geen één blauwe plek. Echt bizar! En ik ben echt niet voorzichtig geweest. De oliën van doTerra en de MetaPWR gaan hier de deur niet meer uit!

Brenda – UtrechtNa jarenlang rond te hebben gelopen met allerlei vage klachten was ik het zat. Uit bloeduitslagen en scans werd niets duidelijk en advies van de arts was, leer er maar mee leven. Nadat ik Karlijn haar eigen ontwikkelen heb gevolgd heb ik haar om hulp gevraagd. Ze nam de tijd om echt te luisteren en voor het eerst sinds jaren voelde ik me echt gehoord. Dit gaf me het vertrouwen om een traject bij haar aan te gaan.
Omdat de fysieke afstand groot was hebben we meestal afspraken gehad via Zoom, wat goed werkte. Toch wanneer ik bij haar was geweest leek het wel als ik ineens in een stroomversnelling kwam. Samen hebben we gewerkt aan mijn hormonale balans, mijn darmen en was er veel ruimte voor de verwerking van jeugdtrauma’s die ik blijkbaar niet goed had verwerkt. Met alle behandelingen, tips en oliën en supplementen die Karlijn heeft aangeraden voel ik me nu veel beter. Ik slaap goed, sta uitgerust op en kan veel meer aan in de dag. Ik heb geen opgeblazen gevoel meer en ik heb het gevoel een veel blijer en vrolijker mens te zijn. Mijn kinderen kunnen dit beamen! Als klap op de vuurpijl is mijn huid heel erg verbeterd, ook al was dat niet iets waar ik specifiek aan gewerkt heb. Ik zit lekkerder in mijn vel en kan volop genieten. Dank je wel Karlijn! Ik hoop nog jaren lang af en toe een beroep op je te mogen doen als ik het even niet meer weet.

Petra – StadskanaalIk was altijd erg moe en had veel zoete trek. Ziekte van graves. Ik ben zo blij met doTerra MetaPWR. Ik ben scherp in mijn hoofd, heb energie, sport en beweeg meer. Ik lach meer, kan tussendoortjes overslaan met behulp van de blend. Eet mij niet meer overvol. Ik ga nu mijn derde week in. Bij de start merkte ik al verschil na 1 dag. ❤️

Diewertje – Bolsward De doTerra MetaPWR is bij ons gezin een echte topper! Bij onze 14 jarige zoon vooral op emotioneel vlak. Doordat hij sinds een paar weken met ons mee deed had ik de voorraad niet in de smiezen en zitten we alle 3 al een kleine week zonder. Dit is meteen een goede meting om te ervaren hoe het is zonder MetaPWR. Manlief: vanaf dag 2 zonder merkte hij dat hij duidelijk minder energie had. Mijn zoon: na dag of 3 merkte wij hem duidelijk onrustiger worden. Gisteren op dag 6 gaf hij zelf mega duidelijk signaal mam heb zoveel onrust in mijn lijf, in mijn hoofd is het zo druk. Mijn darmen functioneren weer slechter. Ikzelf: vanaf dag 3: minder energie, meer pijn in lijf, slechte focus. Ik ben blij dat we de MetaPWR weer binnen hebben en weer kunnen starten!

AnitaIk wilde nog even wachten met mijn ervaring maar dit is wat ik nu toe voel : ik vrouw 48 jaar, gezond gewicht en lichaamsactiviteiten, moet gluten en lactose vrij eten inmiddels 14 jaar door allergie. Ik rook niet, ik drink bij uitzonderlijke gelegenheden. Wandel veel met honden. Wat ik merk tot nu toe; Ik ben 1,5 jaar bezig geweest met m’n knie, ik kon deze niet meer buigen. En kreeg ontstekingen met vocht hierin. De spieren van mijn bovenbeen zorgde ervoor dat mijn knieschijf niet op zijn plek zat en er kwam wrijving. Ik ben toen begonnen met viscollageen van een ander merk en behandelingen bij een chiropractor, dat hielp wel maar buigen ging nog steeds niet hoe het hoort. En nu na 2 weken MetaPWR kan ik weer door mijn hurken. Opstaan uit hurk positie is lastiger, maar dat moet ik natuurlijk nog trainen nu het weer lukt. Zo blij mee!
Ook mijn eerste menstruatie achter de rug. Ik had minder last vooraf, de laatste tijd voelde ik me 1 week van te voren al minder en dacht dan laat t maar doorkomen hoor, nu voelde ik donderdag ochtend pas iets en ’s avonds kwam het door. Ik ervaarde het als minder hevig, ik moest voorheen de eerste 2 dagen in de buurt van ’t toilet blijven zeg maar. Ook de pijn was minder, ik heb nog wel 2 x paracetamol ingenomen, maar dat kwam  ook omdat ik een avond uit had in het theater. Als ik thuis was had ik niks genomen en met een dekentje op de bank gaan zitten. Ik ben benieuwd hoe het volgende maand gaat.