Over Karlijn

Nu ruim 30 jaar mag ik als behandelaar en trainer/opleider al mijn kennis en ervaringen delen met therapeuten, huidexperts en vele anderen die op zoek zijn naar meer balans en vitaliteit of dit willen bieden aan hun klanten.

Tijdens mijn persoonlijke reis naar meer balans en vitaliteit heb ik de nodige hobbels mogen overwinnen. Zo ben ik niet meer afhankelijk van farmaceutische schildkliermedicatie en heb ik na een helingsproces van jaren waarbij ik mijn leven stap voor stap volledig heb omgekeerd, geen auto-immuunziekte meer. Toen in 2020 de Ziekte van Lyme werd geconstateerd was ik er al slecht aan toe. Ik kon nauwelijks vooruit en mijn hele lichaam deed pijn. Naast het slecht kunnen focussen en de pijn in mijn lichaam, zorgde de chronische vermoeidheid voor een werkelijke strijd om mijn dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Als alleenstaande moeder van een dochter moest alles toch doordraaien. Inmiddels zijn de Lyme klachten voorbij en mag ik mijn conditie weer opbouwen. De heling gaat voort!

Mijn visie is een holistische visie, waarbij ik er vanuit ga dat wij als mens bestaan uit een lichaam, een mind (ons denken) en energie. Door mijn eigen ervaringen met een groot invoelend vermogen en mijn passie voor het delen van alles wat ik afgelopen ruim 30 jaar heb geleerd, probeer ik mensen te helpen. Zo’n 30 jaar geleden is mijn interesse ontstaan in huidverbetering, voeding, suppletie en aromatherapie. Vanuit deze interesse ben ik mijzelf professioneel gaan scholen op diverse therapeutische vlakken en heb ik mijn eigen persoonlijke reis naar heling kunnen vormgeven. Zo heb ik mijn eigen combinatie en unieke therapeutische benadering kunnen ontwikkelen waarmee ik al vele mensen heb mogen helpen.

In mijn praktijk richt ik mij met name op aromatherapie, Human Design, hormonen en voeding(suppletie) en huidverbetering. De nadruk ligt hierbij op jezelf leren (her)ontdekken, zodat je uiteindelijk zelf leert jezelf in balans te (her)krijgen en houden.