Merken

Door met diverse merken samen te werken kan er per cliënt echt maatwerk geleverd worden. Wat bij de één goed werkt, hoeft bij een andere niet hetzelfde resultaat op te leveren. Het adviseren van een bepaald product doe ik niet alleen op basis van kennis over dit product, echter ook vanuit intuïtie waarbij ik aanvoel welk product op dat moment het beste voor jou kan werken. Wanneer er bijvoorbeeld meer balans is gevonden, kan het zijn dat we kiezen voor een ander product of merk.

doTerra

Van doTerra wordt er gewerkt met de essentiële oliën, suppletie en gezichtsverzorging.

doTerra wordt o.a. ingezet bij het detoxen, darmproblemen, veel acute klachten, chronische vermoeidheid, massages en als aanvulling bij andere merken.

Dermapen Dermaceuticals

De DP Dermaceuticals geven intensieve huidverbetering. Er wordt gebruik gemaakt van de allerbeste vitamines, mineralen, botanische, natuurlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten uit de natuur om jouw huid te voeden en te hydrateren. De beste resultaten worden bereikt als de natuur en de moderne huidverzorgingswetenschap elkaar ontmoeten. Deze synergie van plantaardige ingrediënten en klinisch bewezen actieve ingrediënten resulteert in producten die mooi aanvoelen op de huid maar ook effectief zijn in het bereiken van de diepere huidlagen. Het resultaat is een vollere, gladdere en jonger uitziende huid.

Alka

Alka biedt producten aan die goed kunnen helpen bij het ontzuren van het lichaam. Vooral producten als de thee en het badzout zijn erg populair en dragen bij tot een mooi resultaat tijdens een ontzuringskuur.

Verzuring kan op een makkelijke manier worden gemeten via de urine. Met de Alka® pH- Teststrips kan je een indicatie krijgen van de mate van verzuring van uw lichaam.

Modern Native

De ingrediënten van deze supplementen zijn afkomstig van volledig grasgevoerde runderen uit Nederland. Doordat de koeien op natuurlijk grasland worden gehouden en goed worden verzorgd, worden de voedingstoffen optimaal behouden en krijg je hoogwaardiger orgaanvlees. De supplementen kunnen worden geadviseerd als ondersteuning van bijvoorbeeld een ketogeen/carnivoren dieet of bij schildklierproblemen. Ze leveren een prachtige uitgebalanceerde dosering aan vitamines en mineralen die makkelijk worden opgenomen door ons lichaam. Kortom een prachtige aanvulling om sneller tot een goede balans en vitaliteit te komen.

Vitakruid

Vitakruid wordt in de praktijk vooral als aanvulling gebruikt wanneer er behoefte is aan specifieke vitamines of mineralen zoals extra vitamine D, gebufferde vitamine C of NAC bij bijvoorbeeld sheddingsklachten en prikschade.