Essentiële oliën

Waar komen Essentiële Oliën vandaan?
Vele verschillende planten bedekken de aarde in verschillende vormen, maten, kleuren en geuren. Veel van deze planten bevatten bestanddelen die je niet met het blote oog kunt zien – ze zitten verstopt in de wortels, bloemen, zaden, schors of op andere plekken in de plant. Deze bestanddelen staan bekend als essentiële oliën. Ze zijn zeer geconcentreerd, wat ze zeer krachtig maakt. Essentiële oliën, ook wel de vluchtige aromatische bestanddelen, geven de plant z’n aroma, beschermen ‘m tegen gevaren vanuit de natuur en insecten, en spelen zelfs een rol in de bestuiving van de plant.

Hoe werken Essentiële Oliën?
Terwijl vluchtige aromatische bestanddelen snel door de lucht bewegen, ruik je de geur zodra de bestanddelen worden opgevangen door de sensoren in de hersenen. Met meer dan 3.000 verschillende ontdekte vluchtige aromatische bestanddelen tot nu toe is het belangrijk om te weten dat deze bestanddelen de voordelen, het aroma en de aard van elke essentiële oliën voor een groot deel bepalen. Door een unieke chemische samenstelling verschilt elke essentiële olie van soort tot soort, en zelfs van plant tot plant. De delicate verhouding van aromatische bestanddelen die in een bepaalde essentiële olie worden aangetroffen, maken deze olie uniek en geven haar specifieke voordelen.

doTerra oliën
Ik heb bewust gekozen voor het werken met de oliën van doTerra. Deze oliën hebben voor mij een voelbaar hoge trilling en een prachtige werking op zowel emotioneel, fysiek als mentale werking. Daarnaast wordt de kwaliteit van de oliën gewaarborgd door: CPTG Certified Pure Tested Grade™.

Praktische toepassing
Graag geef ik je tips en trics om de oliën effectief zelf toe te passen, zodat je zelf kan beschikken over de juiste zelfhulp en je je eigen natuurlijke EHBO-kit altijd voorhanden hebt.

Je kan de oliën die passen bij jouw herstel en balans in de praktijk verkrijgen en wil je nu meer kennis en korting ontvangen op de oliën, neem dan contact met me op.